Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

                        Henkilökunta

 

Liisa Kaitala

Liisa pitää tallilla tunnit ja vastaa tunteihin ja leireihin liittyvistä asioista. Viime vuosina kisakentät ovat jääneet kiireiden takia vähiin mutta vuonohevosten mestaruuskisoissa Liisa ja Lognar ovat tuttu näky. 2012 pari voitti vuonohevosten estemestaruuden ja 2013 tulivat toiseksi. Isoilla ratsuilla on aikaisemmin kierretty niin este-kuin koulukisoja. Ypäjän hevosopisto on oppilaitoksena tullut tutuksi ja nyt tavoitteena on kiertää ahkerasti näyttelyitä Hippoksen tamma-ja varsalautakunnassa rakennetuomarin roolissa.

Viimeisimpänä koulutuksena on käytynä hevosalan yrittäjille suunnattu johtamisen erikoisammattitutkinto. Myös ensiapukurssi, leirien uintiturvallisuuskurssi ja hygieniapassi ovat toki suoritettuina mahdollistaen  turvallisia hetkiä kesäleireillä. 

 

Liisa ja BrendaLiisa ja Brenda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kirsti Lajunen

 Kirsti on tuttu näky tallilla varsinkin illalla ja hevoset kovin odottavatkin   ruokkijaansa. Kasvatus ja varsat ovat Kirstin sydäntä lähellä ja kesä Kirstillä menikin kolmea varsaa odottaessa! Kirstin  mukana kulkee aina uskollinen Marja-koira.

 

Kirsti ja Marja-koiraKirsti ja Marja-koira